Broedmachine nieuw robuuste volautomaat voor ieder ei-soort!
Dierenbenodigdheden Broedmachine nieuw robuuste volautomaat voor ieder ei-soort!Dierenbenodigdheden Broedmachine nieuw robuuste volautomaat voor ieder ei-soort!Dierenbenodigdheden Broedmachine nieuw robuuste volautomaat voor ieder ei-soort!Dierenbenodigdheden Broedmachine nieuw robuuste volautomaat voor ieder ei-soort!Dierenbenodigdheden Broedmachine nieuw robuuste volautomaat voor ieder ei-soort!Dierenbenodigdheden Broedmachine nieuw robuuste volautomaat voor ieder ei-soort!

Broedmachine nieuw robuuste volautomaat voor ieder ei-soort!

€ 139,00
06, Jan, 2021
9 x bekeken
Samenvatting
  • € 139,00
  • Nieuw  
DierDier
Omschrijving

Een schitterende DIGITALE volautomatische en nauwkeurige robuuste broedmachine, met een prima broeduitkomst en een prachtige uitstraling; dat is broedmachine Robuust 30-54. In deze broedmachine kun je allerlei ei-formaten uitbroeden, van kwartel en duif, tot kip, gans en eend!

..

In de broedmachine is plaats voor oa. 30 kriel-eitjes, 24 kippen of 54 Japanse kwartel eieren.

..

In deze broedmachine is de broed-temperatuur nauwkeurig instelbaar is op 0,1 tiende graad en tevens afleesbaar op een digitaal display. De eieren worden automatisch gekeerd, de broedmachine heeft een alarmfunctie en ook een bijgeleverde vochtigheidsmeter. Tevens kun je in deze broedmachines allerlei soorten eieren uitbroeden; dat komt doordat de ei-lades verstelbaar zijn. Verder is de watervoorziening aan de buitenzijde bij te vullen, waardoor de broedmachine niet open gemaakt hoeft te worden. Dit komt het broedresultaat zeker ten goede!

..

Budgetbroedmachines levert deze broedmachine met;

Uitgebreide handleiding; een boekje, ( niet slechts een A4 document) 2. Hygrometer! Waterflesje om vocht via buitenzijde toe te dienen. 4. Handleidingsfilm; wordt momenteel aan gewerkt 5. Ei schuifrekje met diverse tussenschotjes voor diverse ei-formaten. 6. Garantie 1 jaar; + reserve onderdelen + eigen reparatieservice beschikbaar!

..

Met deze broedmachine hebben we een aantal malen gedraaid om een goede uitkomst van de bevruchte eieren voor onze klanten te waarborgen. De uitkomsten van deze broedproeven waren ruim 88% van de bevruchte eieren. Deze uitkomsten worden o.a. alleen gehaald met goede en verse broedeieren. Voor deze broedmachine is een handleidings-film beschikbaar van een vergelijkbare broedmachine met een zelfde werkwijze. Meer en uitgebreidere informatie over deze broedmachine vindt U in onze webshop.

..

Deze broedmachine wordt door ons geleverd met hygrometer, en uitgebreide Nederlandse handleiding!

.. U kunt deze broedmachines bestellen via onze webshop wwwbudgetbroedmachines’nl

Verzending al vanaf 4,99!

Ook in ons assortiment; unieke led-schouwlamp voor slechts 11,99, zie foto 8.

 

Ook in de actie; Voer en drinkbakje voor slechts 4,99! Zie foto 9.

. Heeft U vragen over deze broedmachines, mail ons gerust!

of stuur een WhatsApp bericht!

5 snelle verkooptips van 2e-hands.nl
Met een klein beetje extra aandacht voor uw advertentie krijgt u meer bekijks! Ook bestaande advertenties kunt u altijd nog verbeteren via uw account.
Adverteren is gratis op 2e-hands.nl
Tweedehands kopen en verkopen is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Start daarom vandaag nog gratis met adverteren op 2e-hands.nl.
Vergelijkbare advertenties
Volauto broedmachine nieuw kip duif eend+ gratis schouwlamp!
Dierenbenodigdheden
Deze broedmachine, leverbaar vanaf 1 Januari, is een vernieuwde volautomatische broedmachine waar plaats is voor maar liefst 51 eieren. Zie foto 1 t/m 6. Deze motorbroedmachine heeft naast een digitale temperatuur regeling ook een ...
Fijnaart
€ 119,99
Johannis7
Johannis7
Fijnaart
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
DierDier
Contact opnemen?