TAIMA M-GT ROLLATOR
Diverse Advertenties TAIMA M-GT ROLLATORDiverse Advertenties TAIMA M-GT ROLLATORDiverse Advertenties TAIMA M-GT ROLLATOR

TAIMA M-GT ROLLATOR

€ 175,00
16, Apr, 2022
63 x bekeken
Samenvatting
  • € 175,00
  • Nieuw  
ModeMode
Omschrijving

De Taima M-GT rollator is een zeer licht gewicht rollator, die ondanks het lichte gewicht, erg stevig is. De Taima rollator weegt slecht 5,5 kilogram en is belastbaar tot 150 kilogram.

De Taima M-GT rollator bestaat uit ronde buizen en straalt hierdoor een modern uiterlijk uit. Het design van de Taima rollator is er voor gemaakt om gemak te combineren met veiligheid. Dit zal U snel merken door de optimale stabiliteit en stevigheid van de Taima M-GT rollator. De rollator is verder afgewerkt met comfortabele handvaten met makkelijk te bedienen handremmen, die dankzij het ergonomisch ontwerp goed in de hand liggen. De Taima M-GT rollator is verder in hoogte verstelbaar van 79 cm. t/m 95 cm.. Dit maakt het mogelijk langdurig te lopen met de rollator zonder dat u last krijgt van Uw handen en polsen. Dit type heeft een vernieuwde zwenkgaffel met ingebouwde stuurdemper en is voorzien van reflectoren. Samen met wielen die voorzien zijn van pu soft-bandage zorgt dit voor nog meer rijcomfort en veiligheid. Wanneer U moe bent, kunt u rustig plaats nemen op de Taima rollator. De rollator is namelijk voorzien van een comfortabele en zachte zitting en een rugleuning. Zowel de rugleuning als de zitting zijn erg comfortabel en bieden een comfortabele manier om uit te rusten tijdens het wandelen. Voor de zitting bevindt zich een ruime boodschappentas. Deze boodschappentas is groot genoeg om Uw dagelijkse boodschappen te doen tijdens het bezoek aan de supermarkt. Wanneer u op zoek bent naar een rollator speciaal ontworpen voor buitengebruik, dan is de opvouwbare Taima M-GT rollator geschikt voor U.

Uw advertentie extra laten opvallen?
Kies voor een topadvertentie en val 31 dagen extra goed op voor slechts €3,95!
Gratis adverteren?
Op 2e-hands.nl is adverteren 100% gratis! Extra betaalde opties zijn ook mogelijk.
Vergelijkbare advertenties
iphone 8 plus
Diverse Advertenties
bij deze verkoop ik mijn iPhone 8 plus omdat ik een nieuwe telefoon heb gekocht het toestel heeft geen schade of krassen helemaal in orde. oortjes en de lader zitten erbij. 
ROSMALEN
€ 200,00
Rudy
Rudy
De Lier
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie
ModeMode
Contact opnemen?