Fall Out 3, nieuwstaat. (xbox 360)
Games | Xbox 360 Fall Out 3, nieuwstaat. (xbox 360)Games | Xbox 360 Fall Out 3, nieuwstaat. (xbox 360)Games | Xbox 360 Fall Out 3, nieuwstaat. (xbox 360)Games | Xbox 360 Fall Out 3, nieuwstaat. (xbox 360)

Fall Out 3, nieuwstaat. (xbox 360)

€ 10,00
25, Aug, 2021
58 x bekeken
Samenvatting
  • € 10,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Echte disc,geen code.

De gameplay is in dit nieuwe deel niet meer top-down zoals we van de Fallout-serie gewend zijn, maar men maakt nu gebruik van cameraperspectieven in de derde en eerste persoon. Bovendien is het turn-based-aspect volledig overboord gegooid. Je speelt in real-time, maar je kunt actiepunten gebruiken om gevechten te pauzeren en aanvallen te plannen. Het originele thema is onveranderd gebleven; ook ditmaal speelt het verhaal zich af in een desolate postapocalyptische wereld. Washington D.C. is in puin gelegd, en dit zorgt voor vele indrukwekkende plaatjes van wereldberoemde monumenten die compleet vernield zijn. Je kan je karakter helemaal naar eigen wens aanpassen met het S.P.E.C.I.A.L systeem. Hiermee kun je naast het veranderen van uiterlijke kenmerken ook ervaringspunten aan verschillende eigenschappen toekennen. Moraal speelt ook een grote rol in wereld van Fallout 3. Je kunt de situaties die het spel je voorschotelt op goede of slechte wijze oplossen. Kies je voor een diplomatieke oplossing of schiet je liever alles met je Plasma Rifle kapot; de keuze is aan jou. En 'keuze' is dan ook niet voor niets het thema van dit epische verhaal!

Xbox360, Bethesda

(G721)

Dobbelspellen kopen?
Wanneer je op zoek bent naar een leuk dobbelspel, dan ben je bij 123dobbelstenen.nl op het juiste adres!
Op zoek naar Qwixx spellen?
Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!
Vergelijkbare advertenties
Lord of the Rings War of the North, nieuwstaat. (xbox 360)
Games | Xbox 360
Echte disc,geen code. The Lord of the Rings, War in the North is een epische multiplayer action/RPG video game, gebaseerd op de gerenommeerde boeken van J.R.R. Tolkien. In deze eerste LOTR videogame vormen spelers hun eigen Fellowship ...
Utrecht
€ 10,00
Dutchyxgx
Dutchyxgx
Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Contact opnemen?