Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)
Games | Xbox One Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)Games | Xbox One Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)Games | Xbox One Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)Games | Xbox One Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)

Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)

€ 15,00
25, Aug, 2021
74 x bekeken
Samenvatting
  • € 15,00
  • Zo goed als nieuw  
Kerst 2021Kerst 2021
Omschrijving

Echte disc,geen code.

Bethesda Game Studios, de bekroonde maker van Fallout 3 en Skyrim, verwelkomt je in de wereld van Fallout 4. Winnaar van meer dan 50 Game of the Year Awards en de ereprijs bij de 2016 D.I.C.E. Awards. Fallout 4 is de meest ambitieuze game van de studio tot nu toe en de volgende generatie van het open-world genre. Als de enige overlevende van Vault 111 betreed je een wereld die verwoest is door een nucleaire oorlog. Alleen jij kunt de woestenij opnieuw opbouwen en het lot ervan bepalen. Welkom thuis.

Iedere seconde is een gevecht om te overleven in de ruïnes van Boston en jij bent geheel vrij in al jouw keuzes, alleen jij kunt het lot bepalen van het Wasteland.

Doe wat je wilt in deze gigantische open wereld met honderden locaties, personages en missies. Sluit je aan bij verschillende facties die strijden om de macht of ga alleen op pad, de keuze is geheel aan jou.

Ben wie jij wilt zijn met het S.P.E.C.I.A.L. karakter systeem. Van een soldaat met Power Armor tot een charismatische charmeur, je personage pas je geheel naar eigen smaak aan. Kies uit honderden Perks en speel zoals jij wilt spelen.

De gloednieuwe next-generation graphics engine brengt de wereld van Fallout als nooit tevoren tot leven. Van de verdorde bossen in de Commonweallth tot de ruïnes van Boston, iedere locatie ziet er levendiger uit dan ooit tevoren.

verzamel, upgrade en bouw duizenden items in het meest geavanceerde crafting systeem ooit. Wapens, bepantsering, chems en eten zijn pas het begin. Je kunt zelfs complete nederzettingen bouwen en onderhouden.

Xbox One, Bethesda

(G710)

Gratis adverteren?
Op 2e-hands.nl is adverteren 100% gratis! Extra betaalde opties zijn ook mogelijk.
Uw advertentie extra laten opvallen?
Kies voor een topadvertentie en val 31 dagen extra goed op voor slechts €3,95!
Vergelijkbare advertenties
Rise of the Tombraider, nieuwstaat. (xbox one)
Games | Xbox One
Echte disc,geen code. Rise of the Tomb Raider is een legendarisch avontuur, boordevol actie, dat zich afspeelt in de mooiste maar tevens meest vijandige gebieden op aarde. Het is een cinematografisch overlevingsavontuur, waarbij je Lara ...
Utrecht
€ 15,00
LEGO Marvel Super Heroes 2, nieuwstaat (xbox one)
Games | Xbox One
Echte disc,geen code. Het zal eens tijd worden! Speel mee met je favoriete superhelden en superschurken uit verschillende tijdperken en werelden. Neem het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in het gloednieuwe, originele avontuur ...
Utrecht
€ 17,50
Assassins Creed Odyssey, nieuwstaat. (xbox one)
Games | Xbox One
Echte disc,geen code. Bepaal je eigen lot in Assassin's Creed Odyssey, van outsider tot legende; begin aan een heldenreis om de geheimen van je verleden te ontdekken en verander het lot van het Oude Griekenland. Reis naar het oude ...
Utrecht
€ 17,50
Dutchyxgx
Dutchyxgx
Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Contact opnemen?