Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)
Games | Xbox One Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)Games | Xbox One Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)Games | Xbox One Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)Games | Xbox One Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)

Fall Out 4, nieuwstaat. (xbox one)

€ 15,00
25, Aug, 2021
161 x bekeken
Samenvatting
  • € 15,00
  • Zo goed als nieuw  
ModeMode
Omschrijving

Echte disc,geen code.

Bethesda Game Studios, de bekroonde maker van Fallout 3 en Skyrim, verwelkomt je in de wereld van Fallout 4. Winnaar van meer dan 50 Game of the Year Awards en de ereprijs bij de 2016 D.I.C.E. Awards. Fallout 4 is de meest ambitieuze game van de studio tot nu toe en de volgende generatie van het open-world genre. Als de enige overlevende van Vault 111 betreed je een wereld die verwoest is door een nucleaire oorlog. Alleen jij kunt de woestenij opnieuw opbouwen en het lot ervan bepalen. Welkom thuis.

Iedere seconde is een gevecht om te overleven in de ruïnes van Boston en jij bent geheel vrij in al jouw keuzes, alleen jij kunt het lot bepalen van het Wasteland.

Doe wat je wilt in deze gigantische open wereld met honderden locaties, personages en missies. Sluit je aan bij verschillende facties die strijden om de macht of ga alleen op pad, de keuze is geheel aan jou.

Ben wie jij wilt zijn met het S.P.E.C.I.A.L. karakter systeem. Van een soldaat met Power Armor tot een charismatische charmeur, je personage pas je geheel naar eigen smaak aan. Kies uit honderden Perks en speel zoals jij wilt spelen.

De gloednieuwe next-generation graphics engine brengt de wereld van Fallout als nooit tevoren tot leven. Van de verdorde bossen in de Commonweallth tot de ruïnes van Boston, iedere locatie ziet er levendiger uit dan ooit tevoren.

verzamel, upgrade en bouw duizenden items in het meest geavanceerde crafting systeem ooit. Wapens, bepantsering, chems en eten zijn pas het begin. Je kunt zelfs complete nederzettingen bouwen en onderhouden.

Xbox One, Bethesda

(G710)

Gratis adverteren?
Op 2e-hands.nl is adverteren 100% gratis! Extra betaalde opties zijn ook mogelijk.
Uw advertentie extra laten opvallen?
Kies voor een topadvertentie en val 31 dagen extra goed op voor slechts €3,95!
Vergelijkbare advertenties
Assassins Creed Origins, nieuwstaat, xbox one
Games | Xbox One
Echte disc,geen code. AC is een actie-avonturen videogame, single player, third person, ontwikkeld en uitgegeven door ubisoft studios, Alles speelt zich af in het oude mysterieuze Egypte en laat je lang vergeten mythes onthullen, ...
Utrecht
€ 15,00
Call of Duty Black Ops III, nieuwstaat. (xbox one)
Games | Xbox One
Echte disc,geen code. Call of Duty: Black Ops III combineert drie unieke speltypen: Campaign, Multiplayer en Zombies. Het resultaat? De meest uitgebreide en ambitieuze Call of Duty ooit. De campagne is opgezet als filmische ...
Utrecht
€ 17,50
LEGO City Undercover, nieuwstaat (xbox one)
Games | Xbox One
Echte disc,geen code. Ga op dievenjacht met Chase! In LEGO® CITY Undercover speel je als Chase McCain, een politieagent die undercover moet om de beruchte (en onlangs ontsnapte) crimineel Rex Fury op te pakken en zo eindelijk een ...
Utrecht
€ 17,50
Dutchyxgx
Dutchyxgx
Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Contact opnemen?