Assassins Creed Odyssey, nieuwstaat. (xbox one)
Games | Xbox One Assassins Creed Odyssey, nieuwstaat. (xbox one)Games | Xbox One Assassins Creed Odyssey, nieuwstaat. (xbox one)Games | Xbox One Assassins Creed Odyssey, nieuwstaat. (xbox one)Games | Xbox One Assassins Creed Odyssey, nieuwstaat. (xbox one)

Assassins Creed Odyssey, nieuwstaat. (xbox one)

€ 17,50
25, Aug, 2021
44 x bekeken
Samenvatting
  • € 17,50
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

Echte disc,geen code.

Bepaal je eigen lot in Assassin's Creed Odyssey, van outsider tot legende; begin aan een heldenreis om de geheimen van je verleden te ontdekken en verander het lot van het Oude Griekenland. Reis naar het oude Griekenland, van weelderige bossen tot vulkanische eilanden en drukke steden; begin aan een reis vol verkenning en ontmoetingen in een door oorlog verscheurde wereld, die vorm gegeven wordt door goden en mensen.

Vorm je eigen legende, je heldenreis wordt bepaald door de keuzes die je maakt. Speel meerdere eindes dankzij het nieuwe dialoogsysteem en de keuzes die je maakt. Pas je uitrusting, schip en vaardigheden aan om een legende te worden.

Vecht op een nog grotere schaal, laat de vaardigheden van je krijger zien tijdens grote veldslagen met honderden soldaten tussen Athene en Sparta of ram en baan je een weg door hele vloten in de Egeïsche Zee.

Xbox One, Ubisoft

(G718)

Dobbelspellen kopen?
Wanneer je op zoek bent naar een leuk dobbelspel, dan ben je bij 123dobbelstenen.nl op het juiste adres!
Op zoek naar Qwixx spellen?
Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!
Vergelijkbare advertenties
LEGO Star Wars the Force Awakens, nieuwstaat. (xbox one)
Games | Xbox One
Echte disc,geen code. De Force is hier sterk… De nr. 1 LEGO videogame-franchise is terug met een grappige reis barstensvol plezier, in een nieuw Star Wars-avontuur. Speel als alle personages uit de film, inclusief Rey, Finn, Poe ...
Utrecht
€ 17,50
Lego Super Villians DC, nieuwstaat. (xbox one)
Games | Xbox One
Echte disc,geen code. Beleef een gloednieuw LEGO-avontuur en word de beste schurk die het universum ooit heeft gekend in LEGO DC Super-Villains. Voor het eerst geeft een LEGO-game spelers de mogelijkheid om de hele game als superschurk ...
Utrecht
€ 17,50
Call of Duty Black Ops III, nieuwstaat. (xbox one)
Games | Xbox One
Echte disc,geen code. Call of Duty: Black Ops III combineert drie unieke speltypen: Campaign, Multiplayer en Zombies. Het resultaat? De meest uitgebreide en ambitieuze Call of Duty ooit. De campagne is opgezet als filmische ...
Utrecht
€ 17,50
Dutchyxgx
Dutchyxgx
Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Contact opnemen?