Project Gotham Racing 2, i.g.s.geschikt voor xbox360 en xbox
Games | Xbox Project Gotham Racing 2, i.g.s.geschikt voor xbox360 en xboxGames | Xbox Project Gotham Racing 2, i.g.s.geschikt voor xbox360 en xboxGames | Xbox Project Gotham Racing 2, i.g.s.geschikt voor xbox360 en xboxGames | Xbox Project Gotham Racing 2, i.g.s.geschikt voor xbox360 en xbox

Project Gotham Racing 2, i.g.s.geschikt voor xbox360 en xbox

€ 5,00
25, Aug, 2021
52 x bekeken
Samenvatting
  • € 5,00
  • Gebruikt  
Kerst 2021Kerst 2021
Omschrijving

Echte disc,geen code, backwards compatible met xbox360,

Project Gotham Racing 2 is de beste test voor je racevaardigheid, stijl en durf, en beloont je niet alleen voor hoe hard je rijdt, maar ook voor hoe je dat doet. Verzamel Kudo's en krijg de erkenning die je verdient door op twee wielen een hoek te nemen bij de Sears Tower in Chicago, door slipacties in de oude straten van de Italiaanse stad Florence of door je precies te houden aan de racelijn op de gladde straten van Edinburgh in Schotland. En dat terwijl je rijdt in de meeste exotische topracewagens die er ooit gemaakt zijn.

Verdien Kudo's door powerslipacties, draaiingen van 360 graden op twee wielen en (voor de eerste keer) door in de slipstream te rijden en op de racelijn te blijven, zodat de schade aan de auto tot een minimum beperkt blijft. Kudo’s zijn een manier om je vaardigheden, je stijl en je durf tijdens het rijden te meten en om je successen gedurende het spel te belonen. Hoe meer Kudo’s je kunt binnenhalen, des te beter is je plaats op de ranglijst en des te meer auto's, uitdossingen en racebanen je kunt deblokkeren.

De hele wereld rondracen: Project Gotham Racing 2 blijft internationaal georiënteerd en werkt met fotorealistische beelden van beroemde steden als Chicago, Edinburgh, Florence en Moskou.

Xbox, Microsoft

(G712)

Gratis adverteren?
Op 2e-hands.nl is adverteren 100% gratis! Extra betaalde opties zijn ook mogelijk.
Uw advertentie extra laten opvallen?
Kies voor een topadvertentie en val 31 dagen extra goed op voor slechts €3,95!
Dutchyxgx
Dutchyxgx
Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Contact opnemen?