Prachtige mannelijke en vrouwelijke puppy's van Pommeren
Honden en Puppy's Prachtige mannelijke en vrouwelijke puppy's van PommerenHonden en Puppy's Prachtige mannelijke en vrouwelijke puppy's van Pommeren

Prachtige mannelijke en vrouwelijke puppy's van Pommeren

€ 550,00
02, May, 2021
29 x bekeken
Samenvatting
  • € 550,00
  • Nieuw  
DierDier
Omschrijving

We hebben mannelijke en vrouwelijke pomaranian puppy's beschikbaar voor gratis adoptie, ze zijn schattig klaar voor hun eeuwige thuis. Ze zijn buitengewoon goed gesocialiseerd en geweldig met kinderen, ook met andere huisdieren. Ze zijn erg speels met een lieftallige persoonlijkheid, hun vaccinaties zijn up-to-date en in perfecte gezondheid. Belangrijker dan hun prijs is de tijd en liefde die u met hen zult delen. contact voor meer informatie bedankt. neem voor meer informatie contact op met:     ( darenjessica12@gmail.com )

Op zoek naar Qwixx spellen?
Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!
Dobbelspellen kopen?
Wanneer je op zoek bent naar een leuk dobbelspel, dan ben je bij 123dobbelstenen.nl op het juiste adres!
Vergelijkbare advertenties
Mechelse herderpups
Honden en Puppy's
Mechelse herderpups van Wick van het groentenhof  en W'Lena van de geyshoeve. Beide ouders medisch gekeurd met A certificaat. Beide ouders en pups hebben NVBK stamboom. Pups geboren op 11/02 nog enkele teefjes en 1 reu beschikbaar.
Sint-Pauwels
€ 650,00
Gloriana
Gloriana
Maastricht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie
DierDier
Contact opnemen?