Ragdoll Kittens te koop

Ragdoll Kittens te koop

€ 250,00
19, Jan, 2021
94 x bekeken
Samenvatting
  • € 250,00
  • Nieuw  
DierDier
Omschrijving

De kittens zijn buitengewoon speels en zijn vrij rond gelaten in ons eigen huis, zodat ze zich gemakkelijk nestelen in hun nieuwe voor altijd thuis. Alle kittens houden van hun knuffels en willen altijd dichtbij zijn, waar je ook bent. De speelse kant van de kittens fleuren je dag zeker op en ik en mijn partner zijn niet gestopt met lachen. De kittens worden op gezondheid gecontroleerd voordat ze naar hun nieuwe huis vertrekken en er zullen papieren worden getoond van dierenartsen dat het gedaan is. Alle kittens worden geleverd met een verzorgingspakket dat bestaat uit: kattenbak, poepschepje, voerbakjes, pak droogvoer van 800 g, enkele blikken natvoer en speelgoed.

Op zoek naar Qwixx spellen?
Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!
Dobbelspellen kopen?
Wanneer je op zoek bent naar een leuk dobbelspel, dan ben je bij 123dobbelstenen.nl op het juiste adres!
Vergelijkbare advertenties
Prachtig Bengaalse kitten Gccf geregistreerd
Katten
Prachtig Bengaalse kitten Gccf geregistreerd Onze prachtige Snow Moana heeft ons een heerlijk nest gegeven  van kittens, we hebben maar één mannelijk bruin marmer beschikbaar andere kittens zijn gereserveerd, ze komen ...
(WHATAPP i VIBER ...... + 33753016899)
€ 250,00
5 Bengaalse kittens beschikbaar
Katten
Kittens zijn over 11 weken verkrijgbaar. Wordt ingeënt, ontwormd en gecontroleerd door een dierenarts. Ze zijn volledig zindelijk. Ze zijn geregistreerd bij Casa. Volledig stamboomkittens.  
amstedam
€ 250,00
Britse langharige tabby kittens te koop
Katten
Britse langharige tabby kittens te koopWe hebben een prachtig nest zilver gespot enmakreel gestreepte tabby kittens te koop.Mink Tabby Male en Female zijn ook verkrijgbaar samen met Charcoal Marbled Tabby Female.Al met al 3 reutjes en ...
(WHATAPP i VIBER ...... + 33753016899)
€ 250,00
Malishapearls
Malishapearls
Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

DierDier
Contact opnemen?