Koerier voor meubels,witgoed,elektronica of van andere spullen.
Koeriers en Chauffeurs Koerier voor meubels,witgoed,elektronica of van andere spullen.Koeriers en Chauffeurs Koerier voor meubels,witgoed,elektronica of van andere spullen.Koeriers en Chauffeurs Koerier voor meubels,witgoed,elektronica of van andere spullen.Koeriers en Chauffeurs Koerier voor meubels,witgoed,elektronica of van andere spullen.Koeriers en Chauffeurs Koerier voor meubels,witgoed,elektronica of van andere spullen.Koeriers en Chauffeurs Koerier voor meubels,witgoed,elektronica of van andere spullen.Koeriers en Chauffeurs Koerier voor meubels,witgoed,elektronica of van andere spullen.

Koerier voor meubels,witgoed,elektronica of van andere spullen.

Bieden
07, Mar, 2021
60 x bekeken
Samenvatting
  • Bieden
Omschrijving

Koerier voor Particulier klanten.Regionaal (Overijsel en Twente) en Nationaal van huis naar huis transport of vanuit een winkel naar huis transport. gespecialiseerd in de bezorging van particuliere klanten voor een voordelige prijs. wij vervoeren en bezorgen Nieuw en Gebruikte artikelen,spullen:

  • Meubels 
  • Elektronica
  • Witgoed artikelen 
  • BBQ en kamado's
  • Studenten kamer verhuizing
  • Thuis kantoor verhuizing.
  • Fetsen

Geen gedoe met aanhangers huren !!!. Wij verzorgen dit voor u, en helpen mee bij het naar buiten en naar binnen brengen van alle u goederen.  door onze hulpmiddelen is dit een eenvoudige klus .Tijdens het transport worden de artikelen netjes afgedekt met dekens of van folie voorzien ter bescherming.  wij stoppen niet na 18:00 uur  en werken ook in de weekenden geen extra toeslagen op de afgeven prijs . Voorbeelden van transporten zie fotos en prijzen hieronder : Enschede - Enschede 35 euro inclusief BTW voor een bankstel. Luttenberg naar Oldenzaal 55 euro inclusief BTW voor een kast  Bij het opvragen van offerte of prijs graag het aantal stuks doorgeven,de afmeting en het geschatte gewicht. Betaling kan via , pin ,Ideaal of contant.

Bent u een zakelijke klant dan bent u ook welkom. Voor meer info bel ons op 06-40005757. Of kijk op de website www.heinsohn.nl Zelf kijk ik uit naar u opdracht. Mathias Heinsohn

Op zoek naar Qwixx spellen?
Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!
Dobbelspellen kopen?
Wanneer je op zoek bent naar een leuk dobbelspel, dan ben je bij 123dobbelstenen.nl op het juiste adres!
Mathias Heinsohn
Mathias Heinsohn
Hengelo (OV)
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie
Contact opnemen?