Simpel - Yotam Ottolenghi - Hardcover

Simpel - Yotam Ottolenghi - Hardcover

€ 9,00
26, Aug, 2020
56 x bekeken
Samenvatting
  • € 9,00
  • Nieuw  
BoekenBoeken
Omschrijving

Simpel - Yotam Ottolenghi - Hardcover

Het kookboek van dit moment!

Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake. SIMPEL bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Met handige iconen zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept. Yotam Ottolenghi wist met bestsellers als Plenty en Jeruzalem thuiskoks wereldwijd tot het gebruik van granaatappelpitten, sumak en za'atar te verleiden. Vorig jaar verscheen van zijn hand het succesvolle Sweet met tal van heerlijk zoete recepten. Hij is eigenaar en naamgever van verschillende restaurants en delicatessenzaken in Londen.

Het boek verkeert in prima staat.

Is nog geplastificeerd.

Originele Nederlandse versie.

Ophalen in het weekend of verzenden (6 euro extra)

MVG Daisy -9789059568266

Adverteren is gratis op 2e-hands.nl
Tweedehands kopen en verkopen is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Start daarom vandaag nog gratis met adverteren op 2e-hands.nl.
5 snelle verkooptips van 2e-hands.nl
Met een klein beetje extra aandacht voor uw advertentie krijgt u meer bekijks! Ook bestaande advertenties kunt u altijd nog verbeteren via uw account.
Dees
Dees
Utrecht
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

StudieboekenStudieboeken
Contact opnemen?