Advertentie plaatsen

Buck Alpha Dorado zakmes


Geplaatst 19, Nov, 2017, 19:01

189 x bekeken

€ 15,00 Bewaren?

Buck Alpha Dorado zakmes
Militaria Buck Alpha Dorado zakmes
Samenvatting
  • € 15,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Dit repicla mes van de buck 271 alpha dorado is kwalitatief goed, en toch goedkoop! Dure messen met exotische stalen worden gezien als beter maar messen zoals deze hebben zijn plek! Ik heb dit model zelf met 154cm staal van bos. De échte, heerlijk mesje! Exotisch staal is wel veel moeilijker te slijpen en onderhouden. En er is een probleem die ieder eigenaar van high class messen kent; wees voorzichtig want je wilt niet je dure mes vernaggelen. Er zijn taken waar ik een highclass mes voor pak maar zeerzeker ook juist taken waarneer ik werk met een goed maar goedkoop mes. Dit is precies het perfecte van een chinese mes: ze zijn makkelijk in onderhoud terwijl het staal goed van kwaliteit kan zijn, ik selecteer alleen kwalitatief goede messen die bedoelt zijn voor gebruik! Ze zijn ook nog eens goedkoop dus je bent niet bang om je mesje flink te laten werken en eventueel gewoon te vervangen. Nog één voordeel is dat u altijd uw felbegeerde mes kunt kwijtraken hoe vervelend dat dan mag zijn. Ik raak liever een goedkoop mes kwijt dan mijn 100plus euro mes. Het staal is 8cr13mov met een 56-58hc hardheid. Klapt soepel open en met etuitje. Handvat is van rosewood. Het mes dat u koopt is nieuw, prijs is vast. Verzenden via post.

ik selecteer alleen kwalitatief goede messen die bedoelt zijn voor gebruik! Dus ik stel kwaliteits eisen voor ik een mes zou verkopen. Hij moet niet alleen mooi wezen, ‘’chinese kwaliteit’’ vermijd ik, u koopt altijd een goed mes bij mij die u van dienst zal zijn.

De messen hebben variërende scherptes wanneer geleverd, vraag bij interesse naar een slijpbeurt, ik kan u mes vlijmscherp maken.

Kijkt u ook naar mijn andere advertenties ik bied meer dan alleen deze buck!

Zelf een verzamelobject aanbieden?
Zelf een verzamelobject aanbieden? Een advertentie plaatsen op 2e-hands.nl is 100% gratis voor iedereen. Advertentie plaatsen
Miquel Actief sinds: 19, Nov, 2017 Nog geen feedback Bekijk meer advertenties Contact opnemen?

0623892004
0623892004  
Ede, Nederland

Neem contact op

Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Locatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?