Maak je caravan klaar voor de Winterstop
Overige Kamperen en Diversen Maak je caravan klaar voor de WinterstopOverige Kamperen en Diversen Maak je caravan klaar voor de WinterstopOverige Kamperen en Diversen Maak je caravan klaar voor de WinterstopOverige Kamperen en Diversen Maak je caravan klaar voor de WinterstopOverige Kamperen en Diversen Maak je caravan klaar voor de Winterstop

Maak je caravan klaar voor de Winterstop

Zie omschrijving
25, Sep, 2020
97 x bekeken
Samenvatting
  • Zie omschrijving
  • Gebruikt  
Omschrijving

Maak je caravan klaar voor de Winterstop Of je nu met je caravan door Europa hebt gereisd, of met je familie de zomervakantie hebt doorgebracht op je vaste 'stekkie'... Na een paar heerlijke weken kamperen is het tijd om alles weer klaar te maken voor komende winterstop.

Een caravanstalling is er om je geliefde caravan veilig weg te zetten, zodat deze de volgende zomer wederom in topconditie dienst kan doen.

Vrij van schadelijke invloeden zoals regen, sneeuw enzovoorts. Er zijn een tal van dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je jouw caravan in de stalling wegzet.

Niet alleen zijn er de persoonlijke voorkeuren waar jouw stalling aan zal moeten voldoen (binnen/buiten, ventilatie, de mogelijkheid om je caravan tussentijds op te halen, etc.), maar ook als je eenmaal een stalling hebt gevonden die aan jouw voorwaarden voldoet is het belangrijk om te zorgen dat de caravan ook echt klaar is om gestald te worden. En de volgende tips schelen een hoop hoofdpijn wanneer je de caravan volgend jaar weer in gebruik neemt!

Voordat de caravan naar de stalling gaat: Maak de caravan goed schoon.

Niet alleen van binnen, maar ook van buiten en met een juist onderhoudsproduct.

Ook het toilet dient goed gereinigd te worden en de afvaltank met cassettetank reiniger. In verband met ongedierte: zorg dat alle etenswaren en resten uit de caravan gehaald worden.

Controleer ook op eventuele ingangen waar ongedierte de caravan naar binnen kan komen. Om uitdroging te voorkomen: smeer rubbers in met vaseline. Verwijder de accu van de caravanmover en bewaar deze thuis aan een druppellader. Voordat je je voortent, of luifel opbergt is het verstandig om deze goed te laten drogen om schimmel tegen te gaan.

Om schimmelvorming te voorkomen dienen ook de boiler en waterleiding te worden afgetapt, en droog geblazen te worden. Geef de caravan alvast een BOVAG onderhoudsbeurt om wachttijden volgend seizoen te voorkomen, zodat je direct met je geliefde caravan op pad kan als het weer beter wordt. Als je de caravan in de stalling zet: Zet de caravan NIET op de handrem.

Deze kan namelijk vastroesten, of vastvriezen. Plaats wielkeggen voor en achter de wielen, omdat de caravan niet op handremstaat dus. Laat de koelkast op een kier.

Dit voorkomt schimmels en stank. Laat het toiletdeur open om ook het toilet voldoende te ventileren. Kussens en dergelijke kan je het beste rechtop gezet worden om ook voldoende te luchten. Zet wat raampjes op een kier om de caravan in zijn geheel te voorzien van voldoende ventilatie. Op deze manier is jouw caravan komende zomer klaar om weer dienst te doen tijdens je roadtrip door Europa, of gewoon lekker op voor op het vaste stekkie met de familie.

We hebben er nu alweer zin in! Jullie ook? Caravan verkopen (ook dat kan bij ons) Ben je toch niet meer van plan om met de caravan op vakantie te gaan?

Dan kun je deze natuurlijk altijd verkopen.

Wanneer je gebruikmaakt van onze verkoopservice weet je zeker dat dit snel, veilig en zorgeloos gebeurd. Bovendien is dit gratis en vrijblijvend. Voor inlichtingen 0651.184.919 Caravanhuis Hulshof Holthoevensestraat 13B 7395 SE Teuge

Dobbelspellen kopen?
Wanneer je op zoek bent naar een leuk dobbelspel, dan ben je bij 123dobbelstenen.nl op het juiste adres!
Op zoek naar Qwixx spellen?
Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!
Vergelijkbare advertenties
Maak je caravan klaar voor het Nieuwe Seizoen
Overige Kamperen en Diversen
Maak je caravan klaar voor het Nieuwe Seizoen Of je nu met je caravan door Europa reist , of met je familie de zomervakantie op uw vaste 'stekkie'... Voor een paar heerlijke weken kamperen is het tijd om alles weer ...
Teuge
Zie omschrijving
Boek Campingplaatsen internationale gids ,7000 plaatsen
Overige Kamperen en Diversen
Boek Campingplaatsen internationale gids ,7000 plaatsen Boek uit 1994 ,met 1016 Blz. ,gids voor liefhebbers voor het camperen over heel Europa en Benelux meer dan 7000 campings ter beschikking met elke camping een routebeschrijving ,dus ...
OUDENBURG
N.O.T.K.
Caravan/Camper Voordelige Reparatie  Na de Vakantie
Overige Kamperen en Diversen
Caravan/Camper Voordelige Reparatie  Na de Vakantie Wilt u  weer veilig op vakantie kom dan bij ons Caravanhuis Hulshof langs om uw caravan te laten inspecteren en eventueel te laten repareren. Wij zijn een gecertificeerd ...
Teuge
Zie omschrijving
Caravanhuis
Caravanhuis
Teuge
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
Contact opnemen?