stacaravan

Bieden
06, May, 2021
71 x bekeken
Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

goed onderhouden staancaravan, camping plaats Tante Jet aan de maas. vlakbij de grens van duitsland. mooi wandel route en fiets route. ook kan je een boot aan de maas leggen. Honden ook mogenlijk op de camping. camping is een rustig gelegen camping met buiten bad. 

Bij de caravan is een glazen overkapping helemaal dicht met twee kanten glaze schuifdeuren. (Prijs was 15000euro), er blijft een tuin meubel in staan. ook een schuur redelijk groot helemaal van hout en daarin blijft een grote koel vries combinatie in staan. in de caravan een nieuwe 4 gas pits, afzuigkap, en een nieuwe gijser. twee kamer en in wc met douche. Eet tafel is los met 4 stoelen. er blijft een tv in de staancaravan staan en twee hang verwarmings elementen op stroom. onderkant is afgewerkt van duurzaam matriaal die niet rot en zomaar kapot gaat. heel de plaats is bestraat en met een mooi simpel groene hekwerk afgewerkt. parkeren kan voor de staancaravan. over het algemeen een nette staancaravan met staanplaats. staan plaats is over het helejaar rond de 2300 euro. kan men in twee keer betalen. gas water en stroom apart.  voor foto's mail mijn. jkluitmans71@hotmail.com

Dobbelspellen kopen?
Wanneer je op zoek bent naar een leuk dobbelspel, dan ben je bij 123dobbelstenen.nl op het juiste adres!
Op zoek naar Qwixx spellen?
Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!
Johan1971
Johan1971
Best
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie
Contact opnemen?