Bosch elektrische grastrimmer ART 35 600W

€ 63,00
30 May. 2023
156x bekeken
Bosch elektrische grastrimmer ART 35 600W
Tuingereedschap Bosch elektrische grastrimmer ART 35 600WTuingereedschap Bosch elektrische grastrimmer ART 35 600WTuingereedschap Bosch elektrische grastrimmer ART 35 600W
Samenvatting
  • € 63,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Bosch elektrische grastrimmer ART 35 600W

Maak het onderhouden van je gazon een fluitje van een cent met de Bosch elektrische grastrimmer ART 35. Deze krachtige grastrimmer is uitgerust met een 600W motor en levert indrukwekkende prestaties voor een perfect getrimd gazon.

 

Met een snijbreedte van 35 centimeter kun je snel grote oppervlakken trimmen en je gazonranden netjes afwerken. De hoogwaardige snijdraad zorgt voor een precieze en gelijkmatige snede, waardoor je gazon er strak en verzorgd uitziet.

 

Dankzij het innovatieve "Semi-Auto Feed" systeem hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig vrijgeven van extra snijdraad. De grastrimmer voedt automatisch meer draad uit, zodat je ononderbroken kunt blijven trimmen.

 

De Bosch ART 35 grastrimmer is ontworpen met ergonomie en gebruiksgemak in gedachten. Het lichte gewicht en de verstelbare handgreep zorgen voor comfort tijdens het trimmen en stellen je in staat om gemakkelijk langs randen, rond obstakels en onder struiken te manoeuvreren.

 

Met de robuuste 600W motor en de hoogwaardige constructie kun je vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Bosch ART 35. Deze grastrimmer is gebouwd om lang mee te gaan en zal je gazon jarenlang in topconditie houden.

 

Voeg de Bosch elektrische grastrimmer ART 35 toe aan je tuinarsenaal en ervaar het gemak en de efficiëntie bij het onderhouden van je gazon. Geniet van een perfect getrimd gazon met deze krachtige en betrouwbare grastrimmer van Bosch.



Wouter Mijer
Wouter Mijer
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie