Advertentie plaatsen

Vanaf €250,00 ex btw goedkoop een WordPress webwinkel laten mak


Geplaatst 14, Feb, 2020, 10:14

10 x bekeken

€ 250,00 Bewaren?

Samenvatting
  • € 250,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Wilt u graag een mooie WordPress webshop laten maken voor uw bedrijf? Wij kunnen al vanaf €250,- ex btw een mooie WooCommerce shop voor u ontwikkelen met WordPress, wanneer u de site bij ons host. Voor dat bedrag bouwen wij een WordPress webwinkel voor u met 10 paginas en 30 (simple) producten. Deze site kunt u indien u dat wilt zelf verder uitbreiden met extra tekst en en product paginas. Of u kunt ons indien u meer tekst en product paginas wilt aanmaken ons de opdracht geven om dit te doen tegen betaling van extra kosten.

De hosting van uw WordPress store kan al vanaf €5 ex btw per maand. Wanneer u dat liever heeft kunnen wij uw site ook installeren op de hosting van een derde. Hiervoor brengen wij wel een eenmalige toeslag van €50 ex btw in rekening.

Wanneer u een site bij ons koopt bent u de eigenaar van de site en brengen wij geen maandelijks terugkerende kosten in rekening voor de bouw van uw site.

Wij zorgen ervoor dat uw webshop 100% operationeel is na de oplevering. U heeft bij ons niet de stress dat u de site zelf zonder begeleiding moet afronden. 

Neem een kijkje op onze website of neem even contact met ons op om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons te bespreken.   


URL: https: //webdesign-studenten.nl ...
Phone: 020-894 3813
Email: info@webdesign-studenten.nl

Zelf uw diensten als vakmens aanbieden?
Zelf uw diensten als vakmens aanbieden? Een advertentie plaatsen op 2e-hands.nl is 100% gratis voor iedereen. Advertentie plaatsen
Gianni Actief sinds: 14, Feb, 2020 Nog geen feedback Bekijk meer advertenties Contact opnemen?

0208943813
Amsterdam

Neem contact op

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?