Vanaf

€ 450,00
14, Feb, 2020
105 x bekeken
Samenvatting
  • € 450,00
  • Nieuw  
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Omschrijving

Magento 2 is de perfecte oplossing voor online ondernemers die opzoek zijn naar een professionele webshop. Ons team kan al vanaf €450 ex btw een professionele Magento 2 webshop voor u bouwen met het standaard luma theme van Magento.Wilt u liever een Magento 2 shop met een premium theme laten ontwikkelen? Met het Porto Theme kunnen wij al vanaf €600 ex btw een mooie online winkel voor u maken.Wij installeren inbegrepen in de prijs iDeal voor u via Sisow of Mollie. Naast iDeal kunt u via Sisow en Mollie ook betalingen ontvangen met PayPal, Bancontact, Giropay en Bitcoin.Wanneer wij een webwinkel voor u ontwikkelen bent u de eigenaar van deze shop. Er komen geen extra maandelijkse kosten bij voor de bouw van uw winkel. Voor het hosten van de shop heeft u bij ons al een professioneel Magento 2 hosting pakket vanaf €30 ex btw per maand.Ons team van ervaren Magento 2 professional helpt u ook graag bij het ontwikkelen van custom Magento 2 extensies.Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze diensten.

URL: webdesign-studenten.nl/magento-2-webwinkel-prijzen

 

Phone: 020-894 3813Email: info@webdesign-studenten.nl

 

Adverteren is gratis op 2e-hands.nl
Tweedehands kopen en verkopen is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Start daarom vandaag nog gratis met adverteren op 2e-hands.nl.
5 snelle verkooptips van 2e-hands.nl
Met een klein beetje extra aandacht voor uw advertentie krijgt u meer bekijks! Ook bestaande advertenties kunt u altijd nog verbeteren via uw account.
Gianni
Gianni
Amsterdam
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Contact opnemen?