De standaard advertentie is en blijft 100% gratis

Een advertentie blijft 365 dagen actief op 2e-hands.nl tenzij deze eerder wordt verwijderd. Als u extra wilt opvalllen met uw advertenties dan heeft u hiervoor bij ons verschillende opties. De opties zoals een topadvertentie en/of een knop naar de website van de adverteerder zorgen al snel voor meer bekijks omdat ze nog meer opvallen dan een standaard gratis advertentie.

Topadvertentie €3,95

Een topadvertentie kost slechts €3,95. Deze optionele promotie van uw advertentie zorgt ervoor dat uw advertentie 31 dagen lang bovenaan de homepage en de betreffende categorie blijft rouleren. Deze roulatie is samen met andere topadvertenties om iedereen dezelfde promotie kwaliteit te bieden. Uw advertentie krijgt hierdoor een aanzienlijke boost in het aantal vertoningen. Een topadvertentie zal na 31 dagen overgaan in een standaard gratis advertentie en blijft dus ook gewoon actief voor de resterende 11 maanden. Plaats een topadvertentie.

Knop met link naar uw website €3,95

Een website knop/button kost slechts €3,95. Deze optionele promotie van uw advertentie plaatst een grote uitnodigende button met een link naar uw bedrijfswebsite, webshop, of andere online aanwezigheid. Een mooie manier om uw bedrijf of website extra onder de aandacht te brengen. De knop blijft bij uw advertentie staan totdat de advertentie verwijderd is door de gebruiker of door de Admin van 2e-hands.nl. Veel extra bekijks dus en dat voor een laag bedrag! Plaats een advertentie met link naar eigen website.

Acties en samenwerking

Heeft u een speciaal verzoek of idee voor een actie, promotie of andere samenwerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Ook voor goede doelen zijn er mogelijk extra opties om oproepen tot steun te plaatsen op 2e-hands.nl. Een standaard advertentie plaatsen is en blijft gratis voor iedereen.

Let op:

  • Advertenties zonder afbeeldingen kunnen worden verwijderd.
  • Plaats geen bij wet verboden items of diensten in uw advertentie.
  • Wees eerlijk over uw account keuze (particulier of zakelijk) en voorkom verwijdering.
  • Plaats geen emailadressen of links in uw advertentie. (m.u.v. betaalde promotie of zakelijke abonnementen)
  • Wij behouden ons het recht om advertenties te verwijderen indien wij dit nodig achten.