Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Staat uw vraag hier niet bij, of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vraag en/of opmerking terug.


Vraag: Is het plaatsen van een advertentie gratis?

Antwoord: Ja, het plaatsen van een standaard advertentie zonder extra promoties is en blijft helemaal gratis voor iedereen.


Vraag: Hoelang blijft een advertentie staan?

Antwoord: Een advertentie blijft 365 dagen actief tenzij eerder verwijderd door de gebruiker of 2e-hands.nl.


Vraag: Is er extra promotie mogelijk?

Antwoord: Er zijn 2 opties mogelijk namelijk het plaatsen van een topadvertentie en het plaatsen van een button naar uw website.

1) Een topadvertentie kost slechts €3,95. Uw advertentie zal hierdoor 1 maand bovenaan de homepage en de betreffende categorie blijven rouleren samen met ander topavertenties. Uw advertentie krijgt hierdoor een aanzienlijke boost in het aantal vertoningen.

2) Een website button kost slechts €3,95. De optie plaatst een grote uitnodigende button met een link naar uw bedrijfswebsite, webshop, of andere online aanwezigheid.


Vraag: Ik zie een verdachte advertentie, kan ik hier wat aan doen?

Antwoord: Jazeker, onder de omschrijving van elke advertentie staan buttons/knoppen met verschillende mogelijkheden. Via de knop met het uitroepteken in het driehoekje stuurt u ons een melding over de betreffende advertentie. Wij zullen deze dan herbeoordelen op correctheid en eventuele stappen ondernemen indien er sprake is van een ondeugdelijke advertentie.


Vraag: Mijn advertentie is verwijderd, hoe kan dat?

Antwoord: Op 2e-hands.nl is het niet toegestaan om verboden artikelen of diensten aan te bieden. 2e-hands.nl staat niet achter misbruik of criminele intenties in welke vorm dan ook.


Vraag: Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Antwoord: Stuur een email naar info@2e-hands.nl met het verzoek om uw account te verwijderen en wij regelen dit voor u.