Tijdelijke woonruimte Harderwijk!

Op aanvraag
24 Sep. 2023
36x bekeken
Tijdelijke woonruimte Harderwijk!
Huizen en Kamers te huur Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Huizen en Kamers te huur Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Huizen en Kamers te huur Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Huizen en Kamers te huur Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Huizen en Kamers te huur Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Huizen en Kamers te huur Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Huizen en Kamers te huur Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Huizen en Kamers te huur Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Huizen en Kamers te huur Tijdelijke woonruimte Harderwijk!
Samenvatting
  • Op aanvraag
  • Boslaan 2 
  • Harderwijk 
  • Recreatiewoning 
  • Huur 
Omschrijving

Op Bungalowpark Het Verscholen Dorp bieden wij de mogelijkheid om bungalows en chalets voor langere periodes (maanden) te huren tegen zeer aantrekkelijke tarieven, van 1 oktober tot en met 31 maart. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en worden volledig gemeubileerd aangeboden. Ze zijn smaakvol en eigentijds ingericht en voorzien van gratis wifi, wat een comfortabel tijdelijk verblijf in een van onze accommodaties garandeert.

 

De centrale ligging in Nederland aan de rand van de stad Harderwijk in Gelderland, maar toch in het bos, plus de optimale ligging ten opzichte van uitvalswegen, maken Het Verscholen Dorp tot een uitermate geschikte locatie voor een tijdelijk verblijf, bij onder andere de volgende omstandigheden:

  • Overbruggingsperiode bij een verhuizing naar een, nog niet opgeleverde woning       
  • Bij ingrijpende verbouwingen aan eigen huis
  • Bij terugkomst naar Nederland c.q. emigratie
  • Een fijne, rustige plek tijdens een scheidingsperiode

 

Als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp kunt u uw auto direct naast uw accommodatie parkeren. Daarnaast kunt u kosteloos gebruikmaken van onze all-weather tennisbaan en de speeltuin voor de kids. Voor extra gemak zijn er wasserettefaciliteiten beschikbaar, en onze receptie biedt fietsverhuur tegen een kleine vergoeding.

 

Voor een beter beeld van ons park, de bungalows, chalets, en de prachtige omgeving, nodigen wij u uit om onze website te raadplegen: www.verscholendorp.com. Hier kunt u zien waarom een tijdelijk verblijf op ons park een uitstekend alternatief is.

 

Voor meer informatie of een prijsopgave voor een langer verblijf, kunt u contact met ons opnemen via onze website of telefonisch op het nummer: 0341-820227. We staan klaar om in overleg met u de beste opties, accommodaties en verblijfsperiodes aan te bieden.

 

Graag tot ziens op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk!

Aanwezig bij de woning

Achtertuin, Bosrijke omgeving, Buiten de bebouwde kom, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Open haard, Parkeerplaats, Tennisbaan, Tuin, Achtertuin, Bosrijke omgeving, Buiten de bebouwde kom, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Open haard, Parkeerplaats, Tennisbaan, Tuin,Info@verscholendorp.co
Info@verscholendorp.co
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
Vergelijkbare advertenties
Psp4
Psp4
€ 75,00