Snelle verkooptips

12, Oct, 2017, 18:31

Goede foto's

Een paar goede foto's doen veel goeds voor een advertentie van uw 2e hands of nieuwe product. Neem de tijd om goede foto's te maken met goede belichting en met een neutrale achtergrond. Goede foto's zijn het uithangbord van uw advertertentie en zijn daarbij ook het eerste wat een mogelijke koper ziet. U kunt op 2e-hands.nl meerdere foto's plaatsen waardoor u het product van meerdere kanten kunt tonen aan het publiek.

Een goede titel

Het lijkt misschien logisch om een goede titel bij uw advertentie te plaatsen. Toch laten veel mensen de kans om extra op te vallen door een goede titel onbenut. Een goede titel omvat het perfecte zoekwoord voor het aangeboden product. Gebuik geen onnodige woorden in de titel zoals "bij deze wil ik graag het volgende aanbieden".

Een goede omschrijving

Een goede omschrijving in uw advertentie geeft de mogelijke koper alle informatie die nodig is om tot een koop over te gaan. Probeer letterlijk alle informatie te vermelden zoals: typenummer, aankoopdatum, gebruiksaanwijzing, aankoopbewijs, kleur, en ook beschadigingen. Als het product defect is dan doet u er goed aan om dit zowel in de titel als in de omschrijving te vermelden.

Actuele prijs

Als iemand een 2e hands product te duur probeert te verkopen dan zal dat uiteraard een stuk moeilijker gaan dan met een correcte prijs. Kijk goed rond naar andere vergelijkbare advertenties om een correcte vraagprijs te bepalen. Soms is het ook een goed idee om te kijken of het product in de winkels ook al niet sterk in prijs is gedaald. Met een correcte en actuele vraagprijs is de verkoopkans veel hoger.

Extra opvallen

Als u zo snel mogelijk iets wilt verkopen dan kunt u ervoor kiezen om uw advertentie extra te promoten. Een topadvertentie en een knop naar de website van de adverteerder zorgen al snel voor meer bekijks. U leest meer over deze mogelijkheden op de pagina extra advertentie opties. Een standaard advertentie plaatsen is en blijft gewoon gratis voor iedereen.